Boldog Özséb ösztöndíj

Még lehet pályázni a John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központ által hírdetett ösztöndíjra 

2016. május 6.

A sümegi székhelyű John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központ ösztöndíjat hirdet a 2016 szeptemberében induló alapszakos (3 éves), levelező tagozatos közgazdász főiskolai képzésére. Az intézmény olyan felsőoktatási koncepciót alkalmaz, amelyben a tudás átadása és a gyakorlati alkalmazásra való felkészítés szerves egységet alkot. A neves angol bíborosról elnevezett felsőoktatási központ célja, hogy a keresztény universitas-eszmény talaján egységes látásmódra nevelje a hallgatókat, a hit és értelem szimbiózisában, katolikus keresztény világnézetben.

A megpályázható szakokról részletes információ a www.jovoegyetem.hu weboldalon található.

Az ösztöndíj értéke 1 millió forint, ami fedezi a nyertes hallgató teljes tanulmányi idejének tandíjait. Az ösztöndíj teljes összegét a John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központ állja, melynek egy fő részére történő odaítélésére az intézmény a Magyar Pálos Rendet kérte fel. A jelentkezések elbírálása a beküldött életrajz és motivációs levél alapján történik.

Jelentkezni a Magyar Pálos Rend e-mail címére beküldött, vagy a megadott címre eljuttatott életrajzzal és motivációs levéllel lehet.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A levél tárgyában kérjük feltüntetni: Boldog Özséb ösztöndíj!

Cím: Magyar Pálos Rend, 7625 Pécs, Hunyadi u. 70.

Az ösztöndíjra frissen érettségiző és felnőtt jelöltek egyaránt pályázhatnak!