Motoros búcsú Mátraverebély-Szentkúton

A tavalyihoz hasonlóan, ebben az évben is találkozunk, hogy egy kis motorozással és lelki élménnyel gazdagodva legyünk együtt.

2017. augusztus 26.

Közeledik Mátraverebély-Szentkúton a motoros búcsú. A tavalyihoz hasonlóan, ebben az évben is találkozunk, hogy egy kis motorozással és lelki élménnyel gazdagodva legyünk együtt.

PROGRAM:

Augusztus 26-án, szombaton

- 7 óra 30-tól gyülekezünk az Örs vezér tere után, a Kerepesi út és a Keresztúri út sarkán található OMV-kútnál (McDonald’s, Spar, Aldi). Indulás 8 órakor!
- Első állomáshely Máriabesnyő, ahol imádkozunk és kapunk egy kis idegenvezetést. Onnét 10 és fél 11 között indulunk tovább.
- Pálosvörösmarton leszünk 11.30 és 12 óra között. Itt lesz szentmise és után megnézzük a Mária parkot.
- Ezt követően Gyöngyösre megyünk, szabadidő a városban, megebédelünk.
- Gyöngyösről indulás fél 4-kor Mátraverebély-Szentkút felé, persze kerülő úton, a motorozás élményével érkezünk a kegyhelyre.
- A kegyhelyen vacsora, majd zsolozsma 19.30-kor.

Augusztus 27-én, vasárnap

7.30-kor laudes (reggeli dicséret, zsolozsma), majd
8.00-kor reggeli 
8.30-tól gyónási lehetőség.
10.15-kor katekézis (A rózsafüzér témakörben, előadó Bátor Botond pálos testvér)
10.30 énekes Mária-köszöntő
11.00 Szentmise, motorok megáldása.
Ebéd és indulás haza.

A tavalyihoz hasonlóan, az idén is tudunk ebédelni a kegyhelyen, de hogy ne maradjon le senki, így előre kell tudni hozzávetőlegesen a létszámot.
Kérem, hogy elsősorban azok jelentkezzenek minél hamarabb, akik ott is akarnak aludni szombaton. Illetve kérem, hogy aki csak vasárnap érkezik és szeretne ebédet, legyen szíves jelezze, hogy az étterem megfelelő helyet tudjon biztosítani mindannyiunk számára.
Jelentkezni lehet Zsabokorszky Zsoltnál, Zsabynál: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Szeretettel várunk mindenkit!

Botond testvér