Motoros búcsú Mátraverebély-Szentkúton

Ebben az évben is találkozunk, hogy egy kis motorozással és lelki élménnyel gazdagodva legyünk együtt.

2018. augusztus 25.

Kedves Testvérek!

Közeledik Mátraverebély-Szentkúton a motoros búcsú. A tavalyihoz hasonlóan, ebben az évben is hamarabb találkozunk, hogy egy kis motorozással és lelki élménnyel gazdagodva legyünk együtt.

Augusztus 25-én, szombaton 7 óra 30-tól gyülekezünk az Örs vezér tere után, a Kerepesi út és a Keresztúri út sarkán található OMV-kútnál (McDonald’s, Spar, Aldi). Indulás 8 órakor!

A délelőtti programot augusztus elején ismertetem. Amit eddig tudunk, hogy Pálosvörösmarton leszünk fél 12 és 12 között. Itt lesz a szentmise és utána a Mária parkban élvezzük a helyiek vendéglátását.

A délutáni programot is majd augusztus elején ismertetem. Mátraverebély-Szentkúton vacsora és majd zsolozsma 19.30-kor.

Augusztus 26-án, vasárnap

7.30-kor laudes (reggeli dicséret, zsolozsma),

8.00 reggeli

8.30-tól gyónási lehetőség.

10.15-kor katekézis

10.30 énekes Mária-köszöntő

11.00 Szentmise, motorok megáldása.

Ebéd és indulás haza.

A tavalyihoz hasonlóan, az idén is tudunk ebédelni a kegyhelyen, de hogy ne maradjon le senki, így előre kell tudni hozzávetőlegesen a létszámot.

Kérem, hogy elsősorban azok jelentkezzenek minél hamarabb, akik ott is akarnak aludni szombaton. Illetve kérem, hogy aki csak vasárnap érkezik és szeretne ebédet, legyen szíves jelezze, hogy az étterem megfelelő helyet tudjon biztosítani mindannyiunk számára.

Jelentkezni lehet Zsabokorszky Zsoltnál, Zsabynál: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

Isten áldjon benneteket!

Botond testvér