Élet a Lélekben Szeminárium indul Pécsett

Ez a lelkigyakorlat segít abban, hogy hitbeli ismereteink személyes élménnyé, tapasztalattá és meggyőződéssé válhassanak.

2019. szeptember 30.

Élet a Lélekben Szeminárium indul Pécsett, a Pálos templomban 2019. szeptember 30-án.

Az Élet a Lélekben Szeminárium (ismertebb néven Szentlélek szeminárium) egy 10 héten át tartó lelkigyakorlat, mely heti egyszeri közös alkalommal valamint a naponta 20-30 perc otthoni szentírásolvasással és személyes imádsággal jár együtt. A heti találkozók a Pálos templomban lesznek (7624. Pécs, Hunyadi u. 70.) rendszerint hétfő esténként, 19 órától. Az alkalmak közös, énekkel kísért dicsőítő imádságból, tanításból és kiscsoportos beszélgetésből épülnek fel. 

Ez a lelkigyakorlat nem pusztán keresztény hitünk ismereteit bővíti, hanem ezen túlmenően segít, hogy ismereteink személyes élménnyé, tapasztalattá és meggyőződéssé válhassanak. Azoknak ajánljuk, akik rendszeres vallásgyakorlók, és szeretnének hitükben, Istennel való kapcsolatukban tovább lépni, elmélyülni. hétfőnként lesznek.

Jelentkezni a Pálos templom sekrestyéjében lehet vagy interneten, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jelentkezési határidő szeptember 23. Javasoljuk a melőbb jelentkezést, mert korlátozott létszámban tudunk csak résztvevőket fogadni.

Mindenkit szeretettel várunk!

Pálos testvérek