Pálos 70 zarándoklat az Irgalmasság Évében

"Legyetek irgalmasok, mint az Atya" – 2016. október 7-8-9.

2016. október 7.

A Ferenc pápa által meghirdetett Irgalmasság Évében immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre rendünk aktív közreműködésével a Pálos 70 zarándoklat. 

A Pálos 70

  • teljesítménytúra, kirándulás, zarándoklat mindenkinek, aki
  • 3-70 kilométer közötti távokon,
  • egy vagy több nap alatt végigjárva, 
  • szeretne lelkileg feltöltődni, elmélyülni,
  • útközben megismerkedve a pálos szellemiséggel, a pálos emlékekkel. 

A program kiváló lehetőség arra, hogy a természetben találkozzunk a Természetfelettivel.

Mindenki szeretettel várunk! 

A pálos testvérek

Részletek, bővebb információ és jelentkezés a Pálos 70 zarándoklatról itt olvasható

"Hallgatok, s Te szólj hozzám! Vagy beszélek én, és Te hallgass engem! Hiszen Te közelebb vagy hozzám, mint én magamhoz, s jobban ismersz engem, mint amennyire én megismerhetem magamat. S ha Te ott vagy, ahová csak én térhetek be, lehetek-e még fájdalmas magányban? Te, aki Szent vagy, megszenteled az én egyedüliségemet. Te, aki egyetlen vagy, de még sem vagy magányos, te, aki egyedül vagy valóságos, és minden csak benned állhat fenn teljesen, bár anélkül, hogy keveredne veled. Minden ami van, azért létezik, mert Te akarod. Én is azért létezem, mert Te akarsz engem! De én akarlak-e Téged? Ha nem akarnálak is léteznél és élnél, de így nem lenne többé élet bennem! Akarlak Téged, hogy élhessek! De csak azért akarok élni, hogy benned éljek és akarhassalak téged, egyedülvaló teljességet.
Szívembe térek, hogy szemlélhesselek, s hogy elvigyelek Téged innen a világba. Amint küldted magadat szent Fiadban, vele adj nekem is küldetést, hogy gyümölcsöt hozzak. Szenteld meg benső magányom, egyedülvaló Isten, hogy Téged vigyelek az embereknek. Amen."

 

A Pálos 70 szórólapja, külső, belső oldal