Heti hirdetések

évközi tizenötödik hét


1. Július 16. Évközi 15. vasárnap.

2. A hét ünnep- és emléknapja:
- kedden Szent Hedvig királynő emléknapja,
- szombaton Szent Mária Magdolna ünnepe lesz.

3. Július 17-22. között rendi lelkigyakorlaton veszünk részt. Ez idő alatt elmaradnak a szentmisék. Július 22-én, szombaton a 17 órás szentmisét már megtartjuk.

4. Csütörtökön 9-17 óráig nem lesz egész napos szentségimádás a szentségi kápolnában.
Este 9 órától a Sziklatemplom engesztelő imaközössége nem tart imaórát. 10 órakor megtartjuk a szokásos szentségimádási órát.

5. Július 22-én, szombaton idén is megtartjuk a Szent Mária Magdolna ünnepéhez kapcsolódó búcsút Salföldön, az egykori pálos kolostor romjainál. A 18 órakor kezdődő ünnepi szentmisét P. Antal mutatja be.

6. A Magyar Pálos Rend szeretettel vár mindenkit Szent Jakab ünnepére az egykori pálos kolostorhoz a Jakab-hegyre július 23-án, vasárnap. 10.30-kor gyalogos zarándoklat indul a 24-es busz szentkúti végállomásától. 12.30-kor ünnepi szentmisét mutat be P. Csóka János tartományfőnök. Eső esetén a program elmarad.

7. Július 29-én, szombaton, Pálos focikupa lesz Pálosszentkúton Barnabás atya szervezésében. Felnőtt férfiak jelentkezését várjuk egy Sziklatemplomi csapat összeállításához. De csapatok is jelentkezhetnek 5+1 fővel. Jelentkezni lehet a sekrestyében.

8. Jövő vasárnap Évközi 16. vasárnap lesz.