Heti hirdetések

évközi huszonnegyedik hét


1. Szeptember 17. évközi 24.

2. A hét ünnep és emléknapjai:

- kedden Szent Januarius püspök és vértanú emléknapja,
- szerdán Kim Taegon Szent András áldozópap és Csong Haszang Szent Pál és társai vértanúk emléknapja,
- csütörtökön Szent Máté apostol és evangélista ünnepe,
- szombaton Pietrelcinai Szent Pio áldozópap emléknapja lesz.

3. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket Klastrompusztára a Szent Kereszt tiszteletére emelt első pálos templom és kolostor romjainál szeptember 17-én, vasárnap 12 órakor tartandó ünnepi, búcsúi szentmisére, melyet Csóka János tartományfőnök atya fog bemutatni. Megközelíthető gépkocsival Kesztölc község felől.

4. Csütörtökön 9-17 óráig megtartjuk az egész napos szentségimádást a szentségi kápolnában.
Este 9 órától a Sziklatemplom engesztelő imaközössége imaórát tart, 10 órakor megtartjuk a szokásos szentségimádási órát.

5. A Pálos Baráti kör találkozója szeptember 27-én, szerdán lesz. 17 órakor szentmise, majd Puskás Antal atya tart előadást „Megnyitotta szívünket önmagára – Isten megismerése” címmel. Az előadás után szeretettel várjuk a kedves testvéreket agapéra.

6. 2016. október 7. és 9. között kerül megrendezésre a Pálos 70, amely teljesítménytúra, kirándulás, zarándoklat mindenkinek, aki 3-70 kilométer közötti távokon, egy vagy több nap alatt végigjárva, szeretne lelkileg feltöltődni, útközben megismerkedve a pálos szellemiséggel, a pálos emlékekkel. Részletes információk a palos70.hu oldalon találhatók Mindenkit szeretettel várunk!

7. Ebben az évben is folytatódik a bibliamagyarázat minden csütörtökön 18,30 és 19,30 óra között. Részletek a Hirdető táblán és a szórólapokon. Mindenkit szeretettel várunk.

8. A Misszió Tours Utazási Iroda zarándoklatot hirdet Lengyelországba, melynek időpontja 2017. október 20-23. A zarándoklat lelki vezetője Bátor Botod atya. Részletes program honlapunkon, és a hirdetőtáblán is olvasható. Jelentkezni a Misszió Tours honlapján lehet.

9. Jövő vasárnap évközi 25. vasárnap, a Szentírás Vasárnapja lesz, valamint Szent Tekla szűz, vértanú és Szent Gellért püspök, vértanú emléknapja