Heti hirdetések

évközi harmincegyedik hét


1. November 5., évközi 31. vasárnap, a hónap első vasárnapja. 16 órakor megtartjuk a közös szentségimádási órát, a 17 órai szentmisét pedig jótevőinkért ajánljuk fel.

2. A hét emléknapjai és ünnepei:

- kedden Pálos Mindenszentek emléknapja,
- csütörtökön a lateráni bazilika felszentelésének ünnepe,
- pénteken Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító emléknapja,
- szombaton Tours-i Szent Márton püspök emléknapja lesz.

3. Csütörtökön 9-17 óráig megtartjuk az egész napos szentségimádást a szentségi kápolnában. Este 9 órától a Sziklatemplom engesztelő imaközössége imaórát tart, majd 10 órakor megtartjuk a szokásos szentségimádási órát.

4. November 6-tól 8-ig, hétfőtől szerdáig rendi összejövetelen veszünk részt. Hétfőn csak a fél kilenc órai szentmisét tartjuk meg. Ezt követően nem lesznek szentmisék templomunkban. Szerdán a 17 és a 20 órai szentmiséket már megtartjuk.

5. November 10-én, pénteken 13 órakor szeretettel várjuk a Pálos Baráti Kör tagjait és minden érdeklődőt közös sétára a Kerepesi temető Fiumei úti főbejáratánál. A séta során Virág Benedek költő, pálos szerzetes felújított síremlékét megáldja P. Csóka János tartományfőnök. Meglátogatjuk a magyar múlt nagy alakjainak a sírját. A sétát, melynek időtartama kb. 3 óra lesz, Sudár Annamária előadóművész vezeti. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók. Mindenkit szeretettel várunk.

6. A 2018. évi pálos falinaptár megvásárolható 500 Ft-ért a Szent István teremben.

7. A jövő vasárnap, 32. évközi vasárnapon a gyűjtés a Karitász javára lesz.