Heti hirdetések

Évközi tizennegyedik hét


Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek:

1. Csütörtökön Szent Benedek apát, Európa fővédőszentjének ünnepe lesz.

2. Szombaton, július 13-án, a fatimai engesztelő napon fél 9-kor szentmisét, majd rózsafüzért és szentségimádást, majd 11 órakor ünnepi szentmisét tartunk.

3. Július 15-e és 20-a között lelkigyakorlaton vesz részt kolostori közösségünk. Július 15-én, hétfőn csak a reggel fél 9 órai szentmisét tartjuk meg, a következő szentmise július 20-án, szombaton 17 órától lesz. Kérjük a kedves testvérek szíves megértését.

4. Július 20-án, szombaton 17 órától ünnepélyes szentmise lesz a családokért Pálos-vörösmarton. A szentmisét Bátor Botond pálos atya mutatja be.

5. Szintén július 20-án Szent Mária Magdolna ünnepéhez kapcsolódó búcsú lesz Salföldön, a templomromoknál. A szentmisét 18 órától Puskás Antal pálos atya mutatja be.

6. Július 17-e és 21-e között a nagyvázsonyi Kinizsi Vár területén ismét Rend-s Piac lesz 10-től 18-óráig, melyen a bencés, a ciszterci és a pálos rend ajándéktárgyai vásárolhatók meg, egyben találkozási, beszélgetési lehetőség lesz a rendek tagjaival. Minden rendezvényre szeretettel várjuk a kedves testvéreket.