A Pálos Baráti Kör februári találkozója a Pálos templomban

Február 7-én Zajácz Gábor görögkatolikus parókus és felesége tart előadást „Papság és család – a görögkatolikus gyakorlat” címmel.

2020. február 7.

A Pálos Baráti Kör ezévi találkozóin új előadássorozat indult „Segítő kéz a családoknak” címmel, amely egyúttal az alakuló Pécsi Pálos Lelki Központ első hivatalos programsorozata is. Az első négy előadást Dr. Domján Mihály tanácsadó szakpszichológus, családterapeuta tartotta. Az első négy alkalom a családra, mint rendszerre tekintett, amely számos változásnak, veszélynek van kitéve nap mint nap. Az előadó az egyes tagoknak kívánt mentálhigiénés módon segítséget nyújtani, hogy ezáltal az egész család erősebbé váljon. A második négy találkozás során más-más előadók mutatkoznak be, akik példamutató családi életet élő katolikus emberek, emellett pedig fontos egyházi szolgálatot végeznek. Nem csak arról beszélnek majd, hogy ez a kettő összeegyeztethető egymással, hanem azt is elmondják: így működik igazán.A Pálos Baráti Kör idei alkalmai segítséget szeretnének nyújtani a családoknak kapcsolataik megerősítésében.

A sorozat keretében a következő előadásra február 7-én, pénteken, a 18 órakor kezdődő szentmisét követően kerül sor a Pálos templomban, amikor 19 órakor Zajácz Gábor görögkatolikus parókus és felesége, Zajácz Andrea tart előadást „Papság és család – a görögkatolikus gyakorlat” címmel. 

Mindenkit szeretettel várunk!

Pálos testvérek