100 év, 100 motor

Az 1920-ban történt fájdalmas eseménykre méltósággal emékezve, trianoni motoros emléktúra-zarándoklatot szervezünk június 1-7. között.

2020. június 1.

Az 1920-ban történt fájdalmas eseménykre méltósággal emékezve, trianoni motoros emléktúra-zarándoklatot szervezünk, az alábbiak figyelembevételével. 

1. Kisebb csoportokba szerveződve utazzunk. Keressük meg azokat, akikkel szívesen motorozunk együtt. Az egyes csoportok a kijelölt szálláshelyekre saját időbeosztásuk szerint érkeznek. Az út egész folyamán a csoportok külön-külön haladnak a következő cél felé. Közös program a reggeli lesz a szálláshelyeken és a szentmisék. Ezt követően minden csoport (vagy egyén) a saját időbeosztása szerint indul.

2. A szálláshelyeket mindenki maga foglalja le a Missziotours Utazási Irodán keresztül.

A jelentkezés módját tőlem lehet megtudni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

3. Az utolsó szálláshelyen két éjszakát leszünk. Június 4-i programról időben fogok tájékoztatást küldeni. Ezen a napon együtt leszünk mindannyian.

4. Kérem, hogy motoros ismerőseiteknek jelezzétek az út lehetőségét! Külön köszönöm, ha a határon túl lévő magyar barátainkat is tájékoztatjátok az eseményről. Jó lenne, ha a tervezett 100 motoros nem csak az anyaországból tevődne össze.

5. Szeretném utunk zarándokjellegét hangsúlyozni. Nem politikai rendezvényről van szó, habár ezt nem lehet kikerülni, hiszen a program összeállításában is segítséget fogunk kapni. Azért van mindennap szentmise, hogy ezzel a lelkülettel emlékezzünk a számunkra 100 évvel ezelőtt történt nemzeti tragédiánkra. (Természetesen a szentmiséke való részvétel nem kötelező senki számára!) Az emlékezés a nemzeti összefogás céljait kell, hogy szolgálja!

6. A szálláshelyeket csak egységesen lehet lefoglalni. Tehát valaki vagy végigjön ezen az úton vagy egyénileg intézi magának! Nem tudjuk megvalósítani, hogy mindenki tetszése szerint válogasson a szálláshelyekből. Ha valaki másképpen szeretne az eseményen részt venni, repülővel, vagy vonattal, stb. kérem, hogy maga intézze.

Ezzel nem gondolom, hogy bárki is megcsorbítva lenne, hiszen június 4-i programról értesülni fog és azon bárki részt vehet, sőt, az a jó, ha minél többen együtt leszünk!

Várjuk a jelentkezéseket!

Bátor Botond pálos testvér

Letölthető program HUF, EUR

Fotó: Wikimedia Commons