Urnatemető ünnepi nyitvatartás

A Lyceum templom helyreállítása alatt az urnatemető látogatásának ideiglenes és ünnepi rendje.

2021. október 24.

A Lyceum templom helyreállítása alatt az urnatemető látogatásának ideiglenes rendje

A Lyceum templom helyreállítási munkáinak az előkészítése és kivitelezése alatt az altemplomi urnatemető a sekrestyefolyosón és a sekrestyén keresztül megközelítve keddenként 14.30-17.30 között látogatható. A sekrestyefolyosóra templom főbejáratától balra található barna bejárati ajtón keresztül lehet a Király utcáról bejutni. Érkezéskor a barna oldalajtón kihelyezett csengőgomb megnyomásával be kell csengetni a sekrestyébe az ajtónyitás érdekében.

Egyéb látogatási időpontról a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet egyeztetni. 

A Lyceum templom a 2020. december 29-ei földrengés során szenvedett belső vakolatokat és festéseket érintő károkat, melyek helyreállításáig a templomot be kellett zárni, azonban az altemplom megközelíthetősége, és így az elhunyt hozzátartozók, barátok, ismerősök végső nyughelyének a látogatathatósága a fentiek szerint mindenki számára megfelelően biztosított.


Az urnatemető ünnepi nyitvatartása

Október 30. szombat: ‪13.00-17.00‬

Október 31. vasárnap: 13.‪00-17.00‬

November 1. hétfő, Mindenszentek: ‪9.00-17.00

November 2. kedd, Halottak napja: ‪13.00-17.00‬

A Lyceum templom felújítási munkálatai miatt, az urnatemetőben eltemetettekért felajánlott szentmise időpontja és helyszíne:

2021. november 1. hétfő: 11.00 Pálos (Szent Imre) templom

A fenti időpontokon kívüli látogatás egyeztetésére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen van lehetőség!