Ismét együtt a Páloskertben, Gálosfán

Újra egy napos munkavégzésre, közösségépítésre hívunk Gálosfára április 9-én.

2016. április 9.

 

Kedves Pálos Baráti Kör Tag, Kedves Sziklatemplomba járó Testvér!

2016. ápr. 9-én (szombaton) egy napos munkavégzésre hívunk Gálosfára – a budapesti Sziklatemplom közössége szervezésében – az eddigi jó hangulatú és eredményes napok folytatásaként. 

Lehetséges feladatok az évszaknak megfelelő "kínálatból": kertészkedés, romeltakarítás (téglák-cserepek pakolása), területrendezés és tisztogatás, (fagyűjtés tüzelőnek), valamint a házakban és a házak körüli tennivalók. 

Az autóbusz reggel 6 órakor indul a Szent Gellért rakpartról. Gyülekezés fél 6-tól a Szent István szobor alatti járdán.

Az útiköltség és egy adag meleg étel ára 3.500 Ft.

Jelentkezés a Sziklatemplom sekrestyéjében a részvételi díj egyidejű befizetésével 9,30-tól 19 óráig.

Kérjük, a már ismert "tavaszi nagytakarításhoz" gondoskodjon mindenki az időjárásnak megfelelő öltözékről és az igényelt kiegészítőkről! (Munkaruha, kesztyű.)

Páloskert gazdag gyümölcsfa-csemetékben és gyógynövényekben, amiből szívesen ajánlunk elvitelre az ideérkezőknek! Tájékoztatás:

Stumpf Katalin:
20/428-33-55,
70/291-86-42,
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gálosfa- Páloskert Somogy megyében – Somogyország fővárosához, Kaposvárhoz közel – a Zselici dombság lábánál fekszik. Páloskertben, a gyönyörű, természeti látnivalókban gazdag, mintegy 10 hektárnyi összefüggő területen találhatóak a Pálos Házak a Családért Alapítvány által működtetett házak, melyekben a táj és a környezet hatására a régi életforma is felidézhető.