Lengyelországi motoros zarándoktúra

Lengyelországi motoros zarándoktúrára lehet jelentkezni korlátozott létszámban!

2016. augusztus 4.

Kedves Testvérek!

Motoros zarándoktúrára indulunk Lengyelországba, melyre lehet jelentkezni korlátozott létszámban.

A zarándoklat időpontja: 2016. augusztus 4-12.

Szálláshelyeink kizárólag egyházi szállások, ennek megfelelően a szentmisék is leginkább helyben lesznek és lesz lehetőség egyéni imára is.
Többségében két és háromágyas szobák lesznek.
A szálláshelyek:
Częstochowában reggeli lesz, de vacsora nem. Itt két éjszakát töltünk, egy oda és egy vissza. Kétágyas szobákat rendeltem.
Szczecinben kétágyas szobák, vacsorával és reggelivel. Itt három éjszakát töltünk el.
Gdańsk mellett Straszynban 2-3-4 ágyas szobákban leszünk elhelyezve, vacsorával és reggelivel. Itt is három éjszakát töltünk el.
Ennek megfelelően a szállások és a felvázolt étkezések 710 złotyba fognak kerülni fejenként. Ezek esetleg változhatnak maximum 10 złotyval.
A motorozáshoz szükséges dolgok mellett még szükség lehet pénzre a múzeumi és strand belépőknél és gondolhatunk az esetleges adományokra a templomokban, ahol megfordulunk.
Az étkezésekről is gondoskodni kell augusztus 4-én teljes nap, a többi napokon egyszeri étkezésről, hiszen reggeli és vacsora lesz. Augusztus 12-én reggeli lesz, de utána már hazafelé jövünk.
Útvonal nagy vonalakban a következő: Budapest - Ogrodzieniec - Częstochowa - Licheń - Gniezno - Szczecin - Gdańsk - Hel. A részletes útvonalról később lesz tájékoztatás.
Mivel a legnagyobb szezonban megyünk a Balti-tengerhez, így a szállás megszerzése nem volt egyszerű. Ha már létszámon felül jelentkezik valaki, akkor pótlistára kerül, hiszen többen le szokták mondani, akár az utolsó pillanatban is. Kérem, hogy aki komoly szándékkal és biztosan tudja (jelenlegi állapota szerint), hogy jönni fog, csak az jelentkezzen! Azt is szeretném kérni, hogy aki nem tud részt venni a teljen zarándok-túrán, ne jelentkezzen! Együtt megyünk és együtt is jövünk vissza!
A jelentkezésnél teljes nevet kérek, nem elég az emailes jelszó vagy becenév. Ez utóbbit persze zárójelben fel lehet tüntetni, sőt kérem is! Az útitárs nevét és adatait is kérem odaírni!
A jelentkezéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldjék! Ha bármit szeretnének telefonon megbeszélni, akkor a +40742599559-es számon tudnak elérni.

Isten áldását kérve:

Botond testvér pálos szerzetes

Jelentkezéskor kérem feltüntetni:

Név (teljes név)
Telefonszám
Email
Személyi igazolvány vagy útlevél szám
Útitárs adatai (a fentiek alapján)